Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 21-11-2014 16:03:31
Computers & Telefonie

Waterschade chromebook

Ok dat is lastig, het kan dan vanalles zijn. ook waterschade.

let op dat de laptop gebruiken in de zelfde ruimte als een aanstaande douche al voldoende is voor waterschade.

mocht je nog steeds zeker weten dat het geen waterschade kan zijn, dan kan je 3 dingen doen:

1: vragen om een foto van de "waterschade". echter moet je hiermee oppassen omdat ze nog wel eens waterschade willen creeeren of fotos van andere laptops met waterschade op willen sturen.
echter willen ze soms ook nog wel eens meteen overstag gaan, je laptop onder garantie repareren en terugsturen bij het horen van het woordje bewijs.

2: de laptop terug laten sturen en zelf of door een handige kennis open laten maken (garantie is er toch al af) en kijken of je inderdaad waterschade ziet. (aanslag/schimmel/verkleurde vocht indicatoren/minerale afzettingen)
zo niet dan kan je hier foto's van maken en reparatie eisen.

3: de laptop terug laten sturen en afleveren bij de locale laptop reparatie dienst om de hoek die er voor een klein prijsje een nieuw moederbord in schroeft. als hij inderdaad geen waterschade heeft en je het voor elkaar krijgt om er wat foto's van te maken terwijl hij hem open heeft. kan je eventueel proberen de kosten op de leverancier declareren.