Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 21-11-2014 16:48:13
Garantie & Verzekeringen

Schade door kind bij gastouder

[quote=tallie83 schreef op vrijdag 21 nov 2014, 16:11]voor alle duidelijkheid:

het gaat om een peuter van bijna 2 jaar
hij gooide de ( gesloten peuter) beker uit kwaadheid omdat hij ze zin niet kreeg.
mijn gastouder heeft bijna elke dag 5 kinderen van 0 - 4 jaar.
ze is erg zorgzaam en oplettend. maar op het moment dat ze net zijn bord van de grond pakt die hij net heeft weggegooid kan ze op dat moment niet zien wat hij doet. op dat moment ( hij zat ik de kinderstoel ) gooit hij die dichte beker weg komt op de laptop die op een hoge vensterbank stond en springt open.
het gaat hier om een macbook dus geen goedkope laptop!
ze is een fantastische gastouder, een uit duizende en haar huis is heel erg kindvriendelijk ingericht, ze kreeg hele erge complimenten van de ggd!
u maakt er zo'n verhaal van dat u uw zoontje in feite als de kwade genius ziet en de gastouder als volledig onschuldig. als u zo graag verantwoordelijk voor de schade van uw zoontje wilt zijn, dan kunt u wellicht ook zelf de portemonnee trekken.