Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-11-2014 10:17:22
Voeding & Gezondheid

De friesland geeft niet op tijd de zorgverzekeringspolis af, mag dat ?

De friesland zorgverzekeraar heeft een brief gestuurd over de nieuwe verhoging voor 2015 en dan kun je evt via digid de tarieven bekijken, u krijgt de nieuwe polis helemaal niet voor 19-11-2014 nog nooit zo geweest, die komt later en dan kun je alles er aan veranderen, u maakt u echt druk om niks.
er komt ook gewoon een papieren polis, net zoals het tot nog toe altijd is gegaan en je kunt er trouwens ook heel simpel naartoe bellen wat je wilt veranderen en er zit ook altijd een wijzigingsformulier bij, dat is altijd zo geweest.
er is voor de internetters onder ons bij meer altijd de mogelijkheid om dingen van bepaalde instanties te bekijken, maar dat hoeft niet te betekenen dat je daar beslist gebruik van moet maken.
je kunt ook heel simpel even naar de klantenservice ( 058-2913131 ) bellen voor info ipv ze hier direct zo neer te zetten, want je wordt daar altijd uiterst correct en snel geholpen en dan ben je volledig op de hoogte, zou ik maar doen en niet direct de hakken in het zand....