Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 22-11-2014 10:37:37
Elektronica & TV

Ondeugdelijke stopwatches

Het gaat er nu om of u op grond van de overeenkomst mocht verwachten dat deze stopwatches geschikt waren voor professioneel gebruik. als het goed is staat in de handleiding van deze stopwatches hoe nauwkeurig ze zijn (bijv nauwkeurigheid 1/100 sec) . aangezien u er een behoorlijk bedrag aan is uitgegeven, zoals u zegt, dan zullen ze behoorlijk nauwkeurig moeten zijn.

ik ga er nu even vanuit dat u gelijk heeft.

nu er niet gereageerd wordt op een verzoek om deze stopwatches na te kijken of te vervangen voor goede, kunt u de overeenkomst ontbinden op grond van non-conformiteit. ik zie dat ze een email adres hebben, probeert u het dan zo.

vermeld wat u heeft gekocht, wanneer en hoeveel u ervoor heeft betaald.
vervolgens vertelt u dat de stopwatches er allemaal zijn uitgehaald tijdens de examens omdat ze niet nauwkeurig waren.
vermeld in welke winkel (plaats) u de stopwatches heeft gekocht en achtergelaten en dat er geen enkele reactie richting u is gekomen. dat u de overeenkomst ontbindt waarbij sport 2000 de stopwatches kan behouden en u uw geld terugkrijgt. noem het rekeningnummer waarop het bedrag kan worden teruggestort.
verzoek om een schriftelijke reactie binnen 7 dagen.

komt er dan weer geen reactie, dan zou u een mail kunnen sturen dat u een incassobureau gaat inschakelen om uw geld terug te krijgen.

ook kunt u verwijzen naar dit topic. misschien willen ze hier wel reageren en vertellen waarom sport 2000 niets van zich laat horen en nergens op reageert.