Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mebo
mebo - 22-11-2014 11:45:31
Auto & Vervoer

Anwb opzeggen

[quote=boosopanwb schreef op vrijdag 21 nov 2014, 23:33]

? dan hebben we het niet over €15 maar over €120. (die ik niet kan en hoef te missen in deze dure maanden) anwb heeft nl aangegeven dat zij het volledige bedrag afschrijven. ik moet dan maar zien of ik het bedrag min €15 terug krijg.

of moet ik dat bedrag van €120 storneren en €15 overmaken? heeft iemand hier ervaring mee?
bedankt alvast.

@boosopanwb,

waarom bent u boos op de anwb, u heeft niet tijdig opgezegd !
indien u uw auto niet (plotseling) had verkocht, had u dan ook het lidmaatschap en de aanvullende diensten van de anwb (wel tijdig) opgezegd voor 15 november. nee dus!!
blijkbaar kon u het geld wel missen als u uw auto niet had verkocht, opzeggen was dan niet bij u opgekomen.
u mag blij zijn dat u de kosten voor de aanvullende diensten terug krijgt en alleen nog een jaar het lidmaatschap van € 15.00 moet betalen.
en uw wantrouwen jegens de toezegging van de anwb is geheel onterecht, zij zullen zeker hun toezegging nakomen maar bepalen wel de spelregels.
mocht u echt dwars gaan liggen en de automatische incasso van € 120.00 storneren, dan komt u pas echt in de problemen en komt de coulanceregeling zeker te vervallen en betaald u alsnog het volle pond en ook nog eens de bijkomende kosten.
tel uit uw winst en neem het zgn, verlies, terwijl u alleen maar € 105.00 te winnen hebt.