Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 22-11-2014 15:13:09
Auto & Vervoer

Anwb opzeggen

Beste boosopanwb,

wat voor u denk ik belangrijk is is dat u de afspraak dat u voor volgend jaar € 15,- betaald zwart op wit heeft (email is ook ok of wellicht opname van telefoongesprek). die € 15,- in plaats van het volledige bedrag is coulance van de anwb.
u kunt het maar beter zwart op wit hebben dan kunt u er later wat mee mocht u uw geld niet terug krijgen.
ben overigens ook van mening dat het wel erg bijzonder is dat de anwb gewoon niet netjes een maand opzegtermijn hanteert (waarvan velen denken dat het ook zo is). dat doet de anwb gewoon expres, willens en wetens om leden nog een jaar langer aan zich te binden (in de hoop dat men het opzeggen het jaar erop weer te laat doet).
storneren van bedragen zou ik niet aan beginnen. dan treden er automatisch processen in werking waarvan u (ondanks dat u wellicht helemaal in uw recht staat) alleen maar gedonder gaat ondervinden.