Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jovi198_1
jovi198_1 - 22-11-2014 15:56:31
Elektronica & TV

Reperatie kosten in rekening brengen wasmachine

Iedereen bedankt voor zijn of haar reactie...

het gaat mij er niet om dat de mm mij het bedrag gaat terug betalen, het gaat mij meer op de manier hoe het gegaan is, het gevoel.

ik had het netter gevonden als mm mij van te voren had gewezen op evt bijkomende extra kosten als mocht blijken dat de klacht is veroorzaakt door mij. maar in geen enkel bericht dat ik met ze heb gehad is hier melding van gemaakt.

voorts het feit dat de monteur refereert naar de servicevoorwaarden van indesit dat er kosten in rekening gebracht worden als blijkt dat. het bijbehorende boekje erop nageslagen die wij hebben gekregen bij aflevering van wasmachine.en nergens staat ergens vermeld datgene wat de monteur vertelde. niet op de pagina problemen/oorzaken, niet in de alinea over contact opnemen met.

de wasmachine zit nog in zijn garantie en als er dan is mogelijk stuk gaat, of je hoort in ons geval een raar geluid tijdens het draaien, dan neem je contact met verkopende partij, in dit geval mm. en zij hadden mij erop moeten wijzen dat er kosten in rekening gebracht kunnen worden als. jammer genoeg heeft mm nog niet gereageerd.

wat betreft het stukje plastic dat is zwart, ongeveer vier cm lang en van hard plastic. iets wat wij niet kunnen verklaren wat het zou kunnen zijn. een afbeelding kun je hier bekijken via http://www.hollandsehits.nu/wp-content/uploads/2014/11/20141120_150129.jpg">

en zo zie je zoekster dat er toch nog gereageerd wordt op de diverse vragen.