Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 23-11-2014 10:38:16
Computers & Telefonie

Sms-diensten

Wat is een lastige site om te blokkeren, bedoelt u payinfo.nl?

klik http://www.payinfo.nl/">hier

lees alles over sms-diensten en er vanaf komen

klik https://www.consuwijzer.nl/thema/sms-diensten">hier

waaruit

wat kan ik doen als stopzetten via payinfo niet lukt?

dan kunt u de sms-dienst stopzetten via uw mobiele telefoonaanbieder. geef in dat geval ook bij uw telefoonaanbieder aan dat stopzetten via payinfo niet is gelukt.

u kunt een sms-dienst op de volgende manieren stopzetten:
via een shortcode


1. om de sms-dienst te stoppen moet u een sms met daarin bijvoorbeeld “stop” of “uit” sturen naar de shortcode die u hebt gekregen. welk woord u precies terug moet sms’en kunt teruglezen in de aanmeldbevestiging van de sms-dienst. dat is het eerste bericht dat u hebt ontvangen toen u de dienst afsloot.

hebt u de aanmeldbevestiging niet meer? stuur dan een sms-bericht met daarin de naam van de dienst en het woord “help” naar de shortcode. u stuurt bijvoorbeeld “weer help” naar shortcode 1234. daarna krijgt u een sms terug met daarin informatie over hoe u zich kunt afmelden.

2. via de website van payinfo

stopzetten via payinfo.nl kan vanaf uw computer of vanaf uw mobiele telefoon. op de website moet u eerst uw mobiele telefoonnummer invullen. u krijgt dan op uw mobiele telefoon een gratis sms met een toegangscode om in te loggen. na het inloggen ziet u een overzicht van alle diensten die u op dat moment afneemt.

op payinfo.nl kunt u ook aanvullende informatie vinden over sms-dienstaanbieders. hebt u bijvoorbeeld een shortcode, maar weet u niet wie de sms-dienstaanbieder is? dan kunt u op de website de shortcode invullen. u krijgt dan u informatie over de aanbieder die achter de shortcode zit.