Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 23-11-2014 11:37:08
Auto & Vervoer

Anwb-partnerpas

[quote=dianericardo schreef op zondag 23 nov 2014, 10:10]nou sorry maar ik vind het niet normaal. maar het staat wel op kenteken want je moet dus een kenteken in vullen dus en zo dom ben ik niet. ook als je pech hebt moet je een kenteken doorgeven. ik vind gewoon dat het moet zijn 1 pas op 1 auto. maar daar ben ik "te dom "voor.
misschien wel...
quote:

kenteken versus persoonsgebonden pechhulp.

één van de verschillen tussen de anwb wegenwacht en andere pechhulp aanbieders is dekking op naam van persoonsgebonden of kentekende verzekerde (persoonsgebonden), of op het kenteken van de auto. maar wat is nou voordeliger voor jou?

eerst even de feiten:

bij de anwb heb je dus persoonsgebonden pechhulp. je kunt dus in verschillende eigen voertuigen een beroep doen op de anwb wegenwacht service. maar dit geld wel voor maximaal 2 kentekens per jaar.

bij de andere aanbieders sluit je de verzekering af op het kenteken van je auto. wie in de auto rijdt maakt dus niet.

voordelen anwb met persoonsgebonden pechhulp

wanneer je in meerdere auto’s rijdt of bijvoorbeeld een auto èn een motor bezit kun je met 1 anwb wegenwacht verzekering doen. in dit geval ben je bij de anwb dus vaak goedkoper uit dan bij andere aanbieders. daarbij komt dat aangezien je niet je auto of motor maar jezelf verzekert, het er niet toe doet hoe oud je voertuig is. indien je een oudere auto hebt maakt dit bij de anwb dus niet uit. bij andere aanbieders gaat de prijs wat omhoog. bij pechhulp europa moet je wel pechhulp per kenteken afsluiten. meestal is dit niet erg, aangezien je waarschijnlijk toch maar met 1 auto naar het buitenland gaat.
voordelen pechhulp op kenteken

wanneer je met je partner, huisgenoot, zoon, dochter, vader, moeder of iemand anders een auto deelt, heb je aan 1 pechhulpverzekering op het kenteken van de auto voldoende. je bent dan uiteraard voordeliger uit dan wanneer iedere bestuurder afzonderlijk een pechhulpverzekering af zou sluiten. kenteken gebonden pechhulp sluit je af bij allianz, route mobiel of bovag. bij route mobiel krijg je nog wel € 20,- korting op registratie van een 2e auto voor pechhulp.
conclusie

de voordeligste keuze voor jou hangt af van je persoonlijk situatie. hoeveel voertuigen je hebt, met hoeveel personen erin gereden wordt en de leeftijd van de auto zijn van belang bij je keuze. naast kenteken vs persoonsgebonden pechhulp zijn er op pechhulpvergelijk.nl nog meer voorwaarden te vergelijken.


zoals je ziet, allemaal makkelijk te lezen, met name ook door het gebruik van hoofdletters.
dat zou je ook eens kunnen proberen, het maakt het lezen voor anderen aan wie jij een vraag stelt wat makkelijker.

bron, klik-> http://www.pechhulpvergelijk.nl/kenteken-vs-persoonsgebonden-pechhulp/">kenteken versus persoonsgebonden pechhulp.