Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 23-11-2014 16:09:12
Geldzaken & Recht

Social deal

Artikel 10. aansprakelijkheid
1. social deal is nooit aansprakelijk voor eventuele tekortkomingen in de nakoming van de dienstverlening door partner of gebreken aan goederen die worden aangeboden door partner.
2. social deal is niet aansprakelijk voor eventuele schade die je lijdt wegens de gebruikmaking van de door partner verleende dienst of het geleverde goed.
3. social deal biedt op geen enkele wijze garantie voor de door de klant bij de partner verkregen producten of diensten.
4. jij vrijwaart social deal van aansprakelijkheid jegens derden aan wie de voucher door jou is doorgegeven.
5. social deal is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies, of vertraging voortvloeiend uit een toerekenbare tekortkoming, onrechtmatige daad of uit welke hoofde dan ook, tenzij sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid aan de zijde van social deal. evenmin is social deal aansprakelijk voor enig(e) schade, verlies of vertraging veroorzaakt door partner.
6. onverminderd het hierboven bepaalde is iedere aansprakelijkheid van social deal beperkt tot maximaal het bedrag waarop in het desbetreffende geval uit hoofde van de door haar gesloten beroeps-/bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering(en) wordt uitbetaald, vermeerderd met het bedrag van het eigen risico dat volgens de polisvoorwaarden niet ten laste van de verzekeraars is.

artikel 11. overmacht
1. partijen zijn niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting, indien zij daartoe gehinderd worden als gevolg van een omstandigheid die niet is te wijten aan schuld, en noch krachtens de wet, een rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor hun rekening komt. werkstakingen in het bedrijf van social deal worden daaronder begrepen.
2. mocht de voucher niet kunnen worden verzilverd bij partner, door een omstandigheid die geheel buiten de macht van social deal gelegen is (zoals bijvoorbeeld doch niet uitsluitend het staken van de bedrijfsactiviteiten van partner door een faillissement, surseance van betaling, toepasselijkheid van een schuldsaneringsregeling of intrekken van een vergunning), en heeft social deal het door jou betaalde bedrag reeds doorbetaald aan partner, dan kun je bij social deal geen aanspraak maken op terugbetaling van het door jou aan social deal betaalde bedrag.
3. zodra het voor social deal blijvend onmogelijk is haar verplichtingen na te komen door het bestaan van de overmachtsituatie of zodra de overmachtsituatie langer dan zes weken aanhoudt of zal aanhouden, heeft ieder der partijen het recht de overeenkomst te ontbinden.

van www.socialdeal.nl