Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 24-11-2014 19:19:06
Auto & Vervoer

Rechten na aankoop probleemauto

@krael
een apk goedkeuring is allereerst een moment opname,en als bij de apk een olie lekkage geconstateerd zou worden dan was de auto niet door de apk gekomen,dus is er zoals gewoonlijk door de verkopende partij een apk opgekomen die op het moment van keuring (zogenaamd)geen olie lekkage aanwezig was en een steekproef hebben riskeert(zoals zoveel van die oplichters te werk gaan)en ook maar aan de minimale eisen van een apk voldoen,en er helaas vaak mee weg komen.
maar ik vraag me ook af waarom u die auto gekocht heeft als er zoals u zegt geen juiste factuurgegevens op de bon hebben gestaan,want u heeft lijkt me wel moeten tekenen voor de aankoop van die auto.dus ???