Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 25-11-2014 17:44:28
Auto & Vervoer

Rechten na aankoop probleemauto

[quote=krael schreef op vrijdag 21 nov 2014, 13:46]de auto heb ik gekocht voor 2850,-
het is een peugeot 307 van 2002 met 153.000 km op de teller
er zat geen garantie op maar je mag neem ik aan toch aannemen dat er vbij dit soort km en leeftijd niet zon grote problemen zijn
de kans is groot dat de verkoper niet geweten heeft dat de auto een olieboot is. de auto is met de handel meegekomen of ingeruild, zonder garantie is ook echt zonder garantie omdat de auto koopt in de staat waarin hij bij aankoop verkeert. bij de verkoper iets proberen te verhalen wordt een gebed zonder eind met uiteindelijk u als verliezer. wat u kunt doen is naar een onafhankelijk garage bedrijf gaan of als u een handige kennis heeft de carterontluchting van de motor laten controleren op verstoppingen, een niet goed werkende carterontluchting leidt tot een hoog olie verbruik. gezien de km stand kan dat best wel eens de oorzaak zijn.