Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 26-11-2014 09:46:15
Huishouden & Energie

Electrabel

Electrabel veroorzaakt golf klachten, klik http://www.telegraaf.nl/dft/geld/consument/22770095/__electrabel_veroorzaakt_golf_aan_klachten__.html">hier

iemand als klant toevoegen omdat die niet reageert op een informatiebrief, dat mag natuurlijk niet. maar ik vraag me dan wel af of uw vriendin zich niet per ongeluk heeft aangemeld en of die informatiebrief niet gewoon een brief is om u te informeren dat jullie klant zijn geworden bij electrabel, met daarbij de bedenktijd om de overeenkomst te herroepen. u heeft het over 'naar mijn weten', dat klinkt niet erg overtuigend. dus dat zult u echt na moeten gaan.

die rekening is belachelijk hoog. maar zoals u in mijn link ziet, is dat electrabel een raar bedrijf. u moet in ieder geval goed in de gaten houden of u niet zowel aan oxxio als electrabel voor uw verbruik heeft betaald. daar zou ik met beiden contact over opnemen.

in het uiterste geval wordt dit een zaak voor de geschillencommissie energie.