Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

oxxioservice
oxxioservice - 26-11-2014 13:29:07
Huishouden & Energie

Electrabel

Beste jazzper74,

u heeft aangegeven dat u ongewenst door electrabel van oxxio bent overgenomen. u heeft ook aangegeven dat oxxio inmiddels de levering heeft hervat.

als u een eindrekening van electrabel heeft ontvangen dan gaat electrabel ervan uit dat zij een rechtsgeldige overeenkomst met u hebben gehad. in het geval dat er geen rechtsgeldige overeenkomst is, dan zou de ongewenst leverancier geen verbruik in rekening brengen conform het marktmodel herstellen onterechte switches. is hiervan geen sprake dan mag de leverancier de door hem voor u ingekochte energie bij u in rekening brengen. ook bij de geschillencommissie is het uitgangspunt dat u betaalt voor door u afgenomen energie.

het is technisch gezien onmogelijk dat twee leveranciers bij de netbeheerder op dezelfde aansluitingen in dezelfde periode geregistreerd staan, dus de leveringsperioden van de verschillende leveranciers zullen elkaar opvolgen in het car (centraal aansluitregister).

wij reageren nu puur op de inhoud van uw bericht en de reacties die u van verschillende personen heeft ontvangen, maar wij zouden graag samen met u naar deze zaak kijken. kunt u ons klantgegevens en een korte beschrijving van uw vraag e-mailen naar deoxxiomedewerker@oxxio.nl, dan nemen wij contact met u op.

met vriendelijke groet,

tess
oxxio nederland bv