Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hanneke - 26-11-2014 16:23:05
Geldzaken & Recht

Winkel maakt huissleutel kwijt

@honda98,
klinkt leuk, maar *juist* de beter beveiligde sloten hebben sleutels die niet zomaar kunnen worden bijgemaakt, maar die besteld moeten worden bij de fabriek. en in die gevallen moet je dus ook kunnen aantonen dat jij die sloten ooit gekocht hebt, vandaar dat je een sleutelcode/kaart moet kunnen laten zien. (anders kan een inbreker ook wel in het wilde weg sleutels gaan bestellen bij allerlei bouwmarkten...) dus die vlieger gaat nou nét niet op.

@b.aalders:
als u kunt aantonen dat u de boel netjes heeft ingeleverd, dan kunt u volgens mij een schadeclaim neerleggen bij gamma. zij hebben de spullen aangenomen, en moeten er (juist vanwege de veiligheidsaspecten - het gaat om huissleutels mét gegevens) zorgvuldig mee omgaan. dat is duidelijk niet gebeurd. daarom is het niet meer dan redelijk dat zij uw sloten vervangen. of u althans nieuwe sloten (met de door u gewenste extra sleutel) vergoeden.