Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

s.
s.sewnandan - 26-11-2014 16:37:06
Garantie & Verzekeringen

Kan niet overstappen van umc zorgverzekering naar iza cura rotterdampakket

[quote=carola.83 schreef op woensdag 26 nov 2014, 16:16]........mij werd er verteld door de umc zorgvekeraar dat de regels wettelijk zo zijn vastgesteld........

dat klopt helemaal, daar kan ook een programma als kassa niets aan veranderen. iedereen die een schuld heeft bij een zorgverzekeraar kan pas overstappen als die schuld is afgelost. (en dan pas in het nieuwe jaar: dus afgelost in 2015-overstappen in 2016.)
ja dat was mij ook wel duidelijk, het gaat er mij niet om of kassa er iets kan doen maar dat het wel besproken word want ik vind het vaaaaaag. het is niet niks om € 375 betalen ten opzichte van € 50 voor je verplicht eigen risico. zonder aanvullende verzekering loop je al risico dat je de gemaakte medische kosten niet kan betalen. ja misschien wel via bijzondere noden. maar ik vind het te krom voor woorden deze wet!!