Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 26-11-2014 19:09:38
Garantie & Verzekeringen

Kan niet overstappen van umc zorgverzekering naar iza cura rotterdampakket

Nou, nou, u hoeft niet te gaan schreeuwen (als u niet hoort wat u wilt horen).
nieuwe glazen kunnen domweg in het maar liefst 3 jaar "oude" montuur gezet worden en mogelijk heeft u geen nieuwe glazen nodig.
over al dan niet mondhygiëne is ook al iets gezegd.
voor tandartszaken kunt u overigens terecht bij afdelingen tandheelkunde van universiteiten die die opleiding hebben. uw kosten zijn dan minimaal.
of sommige regels al dan niet eerlijk zijn, zijn de meningen verdeeld. ik vind bijv. terecht dat je eerst de oude schulden afbetaald moet hebben voordat je overstapt naar iets anders.
u kunt de premie die u gedacht had voor een aanvullende verzekering zelf opzij leggen om bepaalde uitgaven te betalen, zoals ook al is gezegd. aanvullende verzekeringen afsluiten om eens in de 3 jaar een (waarschijnlijk niet nodige) bril aan te schaffen evenals voor mondhygiëne is natuurlijk onzin en niet handig met geld omgaan, vooral als je schulden hebt.
wees blij dat er zoiets als schuldsanering bestaat zou ik zeggen.