Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

s.
s.sewnandan - 26-11-2014 19:33:22
Garantie & Verzekeringen

Kan niet overstappen van umc zorgverzekering naar iza cura rotterdampakket

[quote=tijger1 schreef op woensdag 26 nov 2014, 18:57]ik begrijp uw standpunt best. u wilt een dure lening afsluiten om een dure verzekering af te kunnen sluiten. zodat u ern beroep kunt doen op die vergoedingen.

het ene gat dempen met het andere.

tja dat is nou juist niet de bedoeling. aan de ene kant maak ik me gewoon zorgen over de zorg in nederland wat al niet te best is. we worden maar volgepropt met medicatie en we moeten maar zien waar het schip strand. sommige mensen zijn nog niet eens in staat om iets voor hun zelf te doen, ik mag van geluk spreken dat ik nog alles op mijn eigen tempo kan maar dat is ook niet voor altijd.

want door mijn reuma weet ik ook niet waar ik over een bepaalde periode staat en dan word het heel erg lastig om beroep te doen op vergoedingen wat dan voor mij niet kan omdat ik er niet voor (aanvullend) verzekerd bent. misschien denk ik soms te moeilijke maar ik zit nu eenmaal in deze situatie. het gebeurt nu al dat mensen met een chronische ziekte geen beroep meer kunnen doen op bijvoorbeeld fysio omdat het niet meer word vergoed. en vervolgens zijn de gevolgen niet meer te overzien en word je weg voor een beetje gangbare leven ontnomen!!