Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

s.
s.sewnandan - 26-11-2014 21:46:34
Garantie & Verzekeringen

Kan niet overstappen van umc zorgverzekering naar iza cura rotterdampakket

[quote=tijger1 schreef op woensdag 26 nov 2014, 21:14]nou zo slecht is de zorg niet in nederland en wat die medicatie betreft, heel veel mensen eisen zowat van hun dokter dat hij een recept voor het een of ander uitschrijft en thuis wordt het in de kast gedonderd.

en als een aandoening niet op de lijst staat, heel jammer. hier wordt die lijst niet gemaakt, daar moet u voor bij de regering zijn.

en wat uw aandoening betreft, daar lees ik over dat u zelf veel in beweging moet blijven, dat zou helpen. als dat waar is dus maar straatjes om blijven gaan.

sorry maar hier word echt te makkelijk over gedacht mits je het zelf ervaart.
ik begrijp verder wel wat u bedoeld dat er voor elke wissewasje een vergoeding voor word aangevraagd dat vind ik echt te ver gaan en zo ben ik niet geaard. hier is zoveel misbruik van gemaakt en de personen die gewoon volgens de wet handelen die moeten er voor opdraaien.

en inderdaad wijs ik vinger naar de regering. tot nu toe doe ik alles nog zelfstandig maar het gaat langzaam bergafwaarts en niet voor elke bechterew patiënt hoeft hetzelfde te gelden want elke persoon is nu eenmaal anders in fysieke gesteldheid.