Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 26-11-2014 22:53:04
Voeding & Gezondheid

Wat te doen bij onjuiste apothekersrekening

[quote=elze30 schreef op woensdag 26 nov 2014, 22:45]u kan ook een gesprek aanvragen met de apotheker. dan houd u het u rustig en legt uw situatie uit. de apotheek, kan , net als veel lezers van dit forum, zich misschien uw situatie niet goed boorstellen, maar u kunt het wel proberen uit te leggen. u kunt in ieder geval vragen of zij een idee hebben hoe zo'n situatie in de toekomst te vermijden: volgens mij door paieren recept bij de huisarts te vragen.

maar als het goed is word er uitleg gegeven bij de apotheker. (zie mijn bijdrage van 17 november 14:44 uur. zonde van al het papier)!. een papieren recept vragen gebeurt, althans hier, niet meer zo veel, gaat rechtstreeks naar de apotheek. maar dat hoeft dus niet overal zo te zijn, ik spreek hier over hoe het hier gaat.