Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kr
kraakbeen1956 - 27-11-2014 07:14:09
Voeding & Gezondheid

Synofit

@bbrugman,
ik heb gebeld met een van onderzoekster van de gelderse vallei...een van de onderzoekster was iemand van synofit ik ben alleen haar naam kwijt..]de onderzoeken hadden een tegenvallend resultaat. als dit wetenschappelijk onderzoek niet genoeg is voor u en blijft vasthouden aan de werking van synofit moet u dat uiteraard zelf weten. als u er baat bij heeft dat synofit werkt (misschien placebo effect) moet u dit uiteraard blijven gebruiken.
u staat vrij om zelf ook te bellen...wat heeft het voor nut om met iemand van synofit te bellen.
dat is het zelfde als een slager die zijn eigen vlees keurt dat is ook altijd goed.
vraag u ook eens af waarom de onderzoeken nog niet gepubliceerd zijn, als deze positief waren geweest had het bedrijf synofit het wel van de daken geschreeuwd. als het middel zou werken had het in een medisch vakblad gepubliceerd geworden. vraag maar eens na bij een dokter of orthopeed of die bekend zijn met synofit. helaas, ik had het ook graag anders gezien. weer een wondermiddel wat niet werkt.