Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
karinenjeroen - 27-11-2014 20:25:15
Geldzaken & Recht

Moet deze prijs aangehouden worden?

De eerste reactie:

beste,

hartelijk bedankt voor je e-mail.
wat vervelend dat je de verkeerde indruk hebt gekregen van onze aanbieding in de folder.

we proberen onze acties altijd zo duidelijk mogelijk aan te geven in de folder om geen valse verwachtingen te creëren bij onze klanten.
deze advertentie is, zoals nu blijkt, op meerdere manieren te lezen.
wanneer je van deze zakken kattenbakvulling 2 stuks aanschaft, is de prijs €12,29 per stuk.
dit hangt samen met de prijs van €16,39 die normaal per zak wordt berekend en die in onze winkels en in onze webshop wordt aangegeven.

we begrijpen dat hier verwarring over kan ontstaan wanneer je niet op de hoogte bent van onze normale prijs voor dit product.
helaas kunnen we je hierin niet verder compenseren omdat dit onze vaste actieprijs is.

we hopen op je begrip hiervoor en zullen je reactie zeker meenemen bij onze volgende folderacties.
mocht je verder nog vragen voor ons hebben, dan horen we dat graag!



mijn reactie:


u geeft in onderstaande mail aan dat 'zoals nu blijkt' de advertentie op meerdere manieren te lezen is. dat bevreemdt mij want de folder zoals die op internet staat was al aangepast toen ik thuis kwam. daar is het voorbeeld weggehaald. waarschijnlijk zijn er dus al meer klachten bij u terecht gekomen.
zoals al eerder is aangegeven staat in het burgerlijk wetboek artikel 3:35 dat wanneer bij de wederpartij de indruk gerechtvaardigd is dat de prijs klopt, de adverteerder aan de aanbieding vast zit. dat is in dezen zeker het geval omdat de koper er vanuit mag gaan dat de prijs klopt. de aanbiedingsprijs is niet abnormaal laag. u kunt daarom niet zomaar zeggen dat u niet compenseert omdat dit uw vaste prijs is.
ik vraag u hierbij nogmaals vriendelijk om mij de producten te leveren voor de aanbiedingsprijs omdat ik volledig in mijn recht sta


volgende reactie:


beste,

hartelijk bedankt voor je uitgebreide reactie en toelichting.
nogmaals willen wij benadrukken dat we de verwarring begrijpen.
de aangepaste folder die online afwijkt van de offline variant, is veroorzaakt door een oplettende collega die dit probleem van tevoren heeft voorzien.
deze is niet aangepast aan de hand van klachten, na navraag is gebleken dat je de tweede bent die onze consumentenservice hierop wijst.

nogmaals willen wij hierbij aangeven de prijs niet te kunnen aanpassen en deze actieprijs zullen aanhouden.
we willen je hierbij graag verwijzen naar de vermelding op de folder en beroepen ons op het recht op druk- en zetfouten.
redelijkerwijs vinden wij deze prijs duidelijk de prijs voor één artikel, gezien de normale prijs van dit product in ons assortiment.

we begrijpen je teleurstelling en willen graag onze excuses aanbieden voor de ontstane verwarring.



ter info:

je kunt deze zakken kattenbakvulling voor ongeveer €10 p/stuk online kopen.