Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
richard van d - 28-11-2014 00:24:11
Geldzaken & Recht

Heb ik recht op teruggave van betaald geld loi?

Ja. het niet doorgaan van de klassikale opleiding was al wel een streep door de rekening, aangezien men dus niet kan garanderen dat een dergelijke opleiding doorgaat als er te weinig aanmeldingen zijn. maar daar heb ik enerzijds wel begrip voor, van de andere kant word een opleiding aangeboden en gaat niet door vanwege een te klein en ver verspreid aantal mensen.

maar gebeurt is gebeurt. het geld vond ik niet direct een groot probleem, hoewel ik het apart vond dat ze het niet meteen van mijn eerste termijnen afhaalde. maar uiteraard was het mijn bedoeling om de opleiding compleet af te maken, en dan zou aan het einde het geld toch gebruikt zijn voor de opleiding. voor die situatie op die tijd was ik dus te vrede met de oplossing.

maar nu de situatie veranderde verwachte ik zelf dus ook dat het resterende bedrag - 604,50 zou zijn. betaald is betaald toch? loi denkt er helaas anders over...