Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 28-11-2014 12:17:13
Elektronica & TV

Actifry snacking fz7070

Zoals altijd, een bepaalde kwaliteit pan bepaald niet de smaak van het eten wat eruit komt. dat bepaald de kok en de ingrediënten, en de manier van klaarmaken.

wij gebruiken een gewonnen p*****s airfryer.

het is even wennen, maar je kan zonder olie/vet/oid wat maken, maar je kan ook de te eten snacks licht bestrijken. de smaak is absoluut goed te noemen, maar wel anders als een 100% gefrituurde. de smaak van de gebruikte olie zal je missen. je moet ook de juiste bereidingstijd uitzoeken. het heeft ook te maken wat je gewend bent. voorbeeld: als je altijd eten van een goede kok eet, smaakt van een slechte kok het eten niet. maar eet je altijd van een slechte kok, dan smaakt eten van een echte kok niet.

als wij diepvriespatat eten dan kan je het zonder toevoeging van vet/olie doen maar ook een bepaalde hoeveelheid, een eetlepel of meer, maar die mix van hoeveelheid en smaak bepaald het lekkere ja of nee.

anders gezegd, wij hebben geen stank in huis en wel lekkere snacks.