Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fred_a - 28-11-2014 21:10:24
Huishouden & Energie

Kwaliteit renovatie

[quote=tenormin schreef op vrijdag 14 nov 2014, 23:33]ja, denk dat ik wel een connaisseur ben van renovatie van wbv flat (in dit geval).
in de badkamer is helemaal geen verf gebruikt; de plafonds hoeven niet meer gewit te worden (gewoon paneel eruit tillen en soppen - hoera) de deuren zijn niet behandeld, dat moet de huurder zelf doen, wat ik wel logisch vind eigenlijk. in de keuken alle oude tegels verwijderd, nieuwe (en hoger) en alles keurig geverfd in de kleur van wat de bewoner wilde. alweer, niet de deuren. moet men zelf doen. sanitair kon men standaard nemen, dus geen extra kosten, of luxe tegels, toilet, etc. ik weet eigenlijk niet wat "renovatieverf" is; alles buiten is helemaal geverfd, niet binnen. ook keuken kon men standaard kiezen of luxe (met iedere maand de verhoging). maar volgens mij is binnen verven toch voor de bewoner zelf? maar ben het wel met u eens dat zaken bij renovatie niet bijgewerkt moeten worden maar in zijn geheel zou moeten worden gedaan. zoals dus hier gebeurd is.

in het algemeen gesproken is binnenschilderwerk, zoals deuren, voor rekening van de huurder. maar bij werkzaamheden door de huurder zou je kunnen verwachten dat dan ook dergelijk schilderwerk rond bijv. nieuwe deuren en kozijn meegenomen wordt. in mijn geval is dat niet duidelijk aangegeven en werd het pas tijdens de uitvoering helder dat dit niet zou gebeuren.

maar heeft u nog klachten over het uitgevoerde werk, enige maanden na afloop? bijv. over het verfwerk in de keuken?