Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fred_a - 28-11-2014 21:15:17
Huishouden & Energie

Kwaliteit renovatie

[quote=carola.83 schreef op zaterdag 15 nov 2014, 00:49][quote=fred_a schreef op vrijdag 14 nov 2014, 21:12]

met buitenverf bedoel ik verf die tegen water kan, ik weet niet wat de officiele term hiervoor is, zo heb ik ook badkamerverf voorbij zien komen. het punt is dat in de badkamer normale verf gebruikt is, en die is niet echt geschikt voor een natte ruimte, met als gevolg dat de verf nu al aan het afbladderen is. ik heb begrepen dat je voor dergelijke ruimtes een betere kwaliteit, dus buitenverf/badkamerverf moet gebruiken. dat heeft de schilder, die het werk uitgevoerd heeft, trouwens ook laten doorschemeren, toen die bezig was.


ik verf al decennia lang mijn badkamer deuren en posten met gewone verf op waterbasis. nog nooit last gehad van afbladderen. ook het raampje, dat dag en nacht open staat, is geverfd met verf op waterbasis, ook daar bladdert het niet.

gebruik zelfs geen grondverf, te lui voor. ik ontvet wel goed en zorg dat de ondergrond droog is voordat ik ga verven.

het kan natuurlijk goed zijn dat in mijn geval niet de gebruikte verf, maar de voorbereiding van de ondergrond het probleem is. maar de schilder, die met het badkamerkozijn bezig was, zei zelf al dat hij eigenlijk 'buitenverf' wilde gebruiken, maar dat dat volgens de baas "geen optie was".