Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 29-11-2014 09:30:39
Geldzaken & Recht

Tekenen (onrechtmatige??) verklaring werkgever

[quote=pieterwolters schreef op zaterdag 29 nov 2014, 08:27]gewoon zelf opstappen naar een normaal bedrijf is het enige wat je in deze zaak kunt doen.
dat is makkelijk gezegd, maar nu heeft ze een vast contract en alle zekerheid die daarbij hoort. bijna overal waar je daarna begint, krijg je een tijdelijk contract en heb je geen enkele baanzekerheid. als de banen nu voor het oprapen lagen, maar zo is het natuurlijk niet.
zelf weggaan is het lekker makkelijk maken voor de werkgever en je hebt kans dat je je ww-rechten verspeelt. zo moet je hem er niet mee weg laten komen.

gewoon een schriftelijk protest aantekenen tegen deze officiƫle waarschuwing is de beste strategie. laat die werkgever maar zien dat je niet voor de poes bent.
als hij op een goedkope manier van zijn personeel probeert af te komen, zal hij de zwakste eruit pikken om die met zijn vervelende methodes het bedrijf uit te werken.