Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lw
lwd058 - 29-11-2014 10:59:53
Geldzaken & Recht

Cannock chase

Helaas komt die naam cannock chase mij niet onbekend voor maar zonder berichtgeving waar ik nergens van op de hoogte ben moet geen zuivere koffie zijn. ik ben zeer benieuwd wat voor reactie zij zullen geven op de klacht die anita op klacht.nl heeft gezet en zal die van mij er zo nodig bij plaatsen.

@diumenge: lijkt mij een goed plan! dit is ongehoord, zeker dat ing dit gewoon toelaat zonder bericht

@carola: zo onbegrijpelijk vind ik dat nou ook! precies, ze kunnen ook de rekening in zijn geheel blokkeren. straks heb ik en andere gedupeerden (anita) onnodige extra kosten omdat ik een top rekening bezit? ik kan in de app niet zien dat je daar een extra rekening kan openen.

@tijger: dat blijft gewoon vreemd, de schuldeiser of cc die dit geregeld heeft had mij van tevoren op de hoogte moeten brengen van een eventuele openstaande schuld. geen brief, telefoon, e-mail niks 0,0. dan kan je bij iedereen wel zonder kennisgeving een top rekening openen. not done!

ik ben benieuwd wat ze maandag zullen zeggen. alles zal ik bijhouden op dit forum. en het juridisch loket is op zaterdag dicht (great). komen vaste lasten ook in het geding, leuk weekend (not).