Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 29-11-2014 11:50:31
Auto & Vervoer

Anonieme?ovchipkaart

[quote=rudolf54 schreef op zaterdag 29 nov 2014, 11:32]
dit is natuurlijk de verstandigste en charmantste oplossing, gezien de patstelling. het gaat mij niet eens om de euro's. wel om de onverschilligheid waarmee de instanties maar menen alles naar hun hand te kunnen zetten. verontrustend is ook dat steeds meer mensen dat nog normaal vinden ook, of überhaupt niet in de gaten hebben.
ik had hetzelfde 'probleem', heb de kaart nu tot op de bodem opgemaakt door mijn laatste rit duurder te maken dan de van te voren afgeschreven ritprijs.
ik heb gewoon niet meer uitgecheckt. mijn kaart is nog helemaal goed en toch moet ik voor 7,50 een nieuwe kopen.
terwijl de vervoersbedrijven miljoenen binnen hebben gesleept van mensen die vergeten zijn uit te checken, (of het apparaat werkte niet) en de extra afschrijving daardoor niet hebben gedeclareerd.

wat betreft dat de vervoersbedrijven die doen wat ze willen: als je erachter komt dat er toch niet naar je wordt geluisterd, dan geef je je verzet op.