Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lw
lwd058 - 29-11-2014 11:51:13
Geldzaken & Recht

Cannock chase

@tijger: ik lees verschillende sites over conservatoir beslag. maar dan een stukje over die site die jij benoemt:

alleen als een tegenpartij van plan is om beslag op uw loon te leggen, krijgt u in het algemeen de mogelijkheid om door de rechter gehoord te worden voordat de rechter een beslissing neemt over het conservatoire beslag. in de meeste andere gevallen hoort u dus pas achteraf, als de deurwaarder het beslag gelegd heeft, dat de rechter toestemming verleend heeft.

het blijft voor mij verwarrend, ik heb laatst gewoon mijn loon ontvangen en daar is dan geen beslag op gelegd en ook geen mogelijkheid gekregen om door de rechter verhoord te worden. dan lijkt mij die laatste zin niet geheel onduidelijk behalve 'de deurwaarder het beslag gelegd heeft' die hoort toch bij mij aan de deur te komen of wat? voordat ze sowieso dit verzoek bij de voorzieningsrechter indienen hadden ze mij allang kunnen bellen, emailen of per post een exploot kunnen versturen. blijft erg raar.