Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anita1505 - 29-11-2014 12:13:00
Geldzaken & Recht

Cannock chase

[quote=tijger1 schreef op zaterdag 29 nov 2014, 12:09]nog maar eens lezen dan. zo verwarrend is het helemaal niet.

bij een beslag op het loon ligt het anders, maar bij een conservatoir beslag op een bankrekening of spullen stelt de schuldeiser zijn (eventuele) tegoed vast veilig.

uiteraard moet dit gia de rechter en legt een deurwaarder dat beslag, maar de schuldenaar hoeft niet gehoord of in kennis gesteld te worden.

en als u verder leest, ziet u dat er binnen 30 dagen een rechtzaak moet volgen of u kunt per omgaande een kort geding starten.

en of het geld op uw rekening van een kind is, is niet relevant.

blijkbaar gaat de schuldeiser er van uit, dat straks het geld op is.

nou ik denk dat mijn zoon dan aangifte kan doen want de rekening staat niet op zijn naam. en zoals gezegd er moet een deurwaarder aan te pas komen met een gerechtelijk exploot. voor zover we nu op de hoogte zijn is dit niet het geval. cannock chase is een incasso bureau.