Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-11-2014 15:34:14
Computers & Telefonie

Contract loopt door na overlijden

Mof schreef op vrijdag 28 nov 2014, 23:46:
al die mensen die beweren dat contracten vervallen bij overlijden zwetsen.


gewoon normale logica, normaal fatsoen. een 'beveiligingsbedrijf' dat een contract afsluit waarvan de contractant helaas komt te overlijden houd vast aan het contract om de woning van de overledene te beveiligen (voor wie ?). denkt u nu echt dat er ook maar 1 rechter in nederland is die een uitspraak doet in de trend van 'inderdaad, de overledene had voor zijn veiligheid een contract afgesloten en dat moet, ondanks dat niemand er iets meer aan heeft, nageleefd worden'.
dat nog los gezien van het feit dat 'r&g beveiliging' niet echt veel schijnt te hebben met begrippen als fatsoen en respect .... en dat voor een beveiligingsbedrijf, geen knip voor de neus waard zo'n bedrijf.