Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 29-11-2014 17:53:19
Huishouden & Energie

Voorschot bij essent

[quote=tijger1 schreef op zaterdag 29 nov 2014, 17:25]

@tenormin
in een ander topic hebt u het erover dat u zit te wachten op de afrekening stookkosten van de wbv, dus dat is geen vergelijk.


daar gaat het hier toch niet over. was een ander topic (inderdaad) waar het ging over de algemene kosten elektriciteit, service en andere kosten, de verdeelsleutel van alle verbruikers/bewoners.
dit gaat over een "gewone" maandelijkse betaling voor af te nemen energie van essent. wat dus niets van doen heeft met er een ander antwoord mijnerzijds bij te betrekken. maar u zal er wel weer een andere slinger aan geven, as usual. heb niets tegen uw antwoorden maar soms blijft u maar doorgaan. nou ja, ik weet dat 't vrouwen eigen is maar soms gewoon vermoeiend. sorry.