Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mebo
mebo - 29-11-2014 18:03:43
Geldzaken & Recht

Tekenen (onrechtmatige??) verklaring werkgever

Ik ga even op de stoel van "de duivel" zitten omdat bijna iedereen er zonder meer vanuit gaat dat de werkgever van de partner van ts. incorrect handelt.

de partner van ts. heeft per brief van haar werkgever een officiële waarschuwing gekregen.
de partner van ts is het met deze waarschuwing niet eens en verteld hem wat volgens haar de reden voor deze waarschuwing is.
ts neemt het uiteraard voor zijn partner op, wie zou dat niet doen, maar is de verklaring die zijn partner als reden voor de waarschuwing geeft wel de hele waarheid, of is dit de bewuste druppel die de werkgever heeft doen besluiten dat het tijd is geworden om maar eens het e.e.a. op schrift te stellen en aan dossier vorming te gaan doen.

iedere werkgever zou heel tevreden over een werknemer zijn die slecht één misstapje maakt in vijf jaar. dit zou een medewerker moeten zijn die jaarlijks een beloning verdient voor haar uitmuntende en foutloze dienstuitvoering, geen of weinig ziekteverzuim, die altijd op tijd is en geen probleem heeft om eens wat langer te blijven als dat nodig is.

ik kan mij niet voorstellen dat het éénmalige te laat op de werkplek komen, in 5 jaar tijd, de reden kan zijn voor een officiële schriftelijke waarschuwing, waarbij ook nog om ondertekening wordt gevraagd.