Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lw
lwd058 - 29-11-2014 18:03:51
Geldzaken & Recht

Cannock chase

[quote=anita1505 schreef op zaterdag 29 nov 2014, 16:54]beste @tijger1 en @ron
blijkbaar zijn jullie zo goed op de hoogte van mijn situatie en dat @ldw58 en wij in ons achterhoofd heus wel weten waar de beslaglegging op gebasseerd is.. is prima maar ik zou zeggen los het dan ook even op voor ons. ik ben niet gediend van suggestieve beschuldigingen. het forum is inderdaad voor hulp en alles wat jullie doen is het normalisern van de genoemde gebeurtenissen. daarbij komt dat @justice4all een juridische achtergrond heeft en denk ik wel weet welke wegen wij moeten bewandelen. en nee ik weet niet waar dit over gaat, wat ik wel weet is dat als er een rekening geopend wordt op mijn naam met mijn normale rekening als tegenrekening indentiteits vervalsing heeft plaats gevonden aan gezien ik helemaal niet in het bezit ben van een spaarrekening waar dan ook. @smilie jazeker hou ik jullie op de hoogte dat had ik eerder ook vermeld, want dit krijgt nog een staartje. heel het verhaal ligt al bij het ad en die nemen maandag contact met mij op. eens kijken wie de langste adem heeft. ook ga ik aangifte doen tegen cc en de ing hoe dan ook. en het maakt me geen donder uit of ik in het gelijk gesteld wordt of niet. maar als iedereen alles maar accepteerd en niemand een keer aan de bel trekt kunnen incasso bureaus en deurwaarders steeds verder gaan. ik ben een mens en eis ook dat ik als zodanig behandeld wordt.

ik ben het volkomen met je eens anita. mocht het ad ook interesse hebben in mijn verhaal dan houd ik mij uiteraard aanbevolen. en de opties voor aangifte, afm en het juridisch loket blijven (be)staan. de reactie van tijger getuigt van een eenzijdig beeld maar hij moet vooral in zijn eigen fantasie blijven geloven. we zullen het maandag zien en tot die tijd is hier niemand die exact weet waar het over gaat. dat weten anita en ik aanstaande maandag. hahaha en over goed lezen, moet je horen wie het zegt. en waar staat dat ze het over een alias heeft? en dat het beste op een spaar rekening past is de grootste kolder. het blokkeren van de huidige betaalrekening is genoeg. ik kan nu ook niet pinnen. goede informatie ingewonnen bij de abn en ing. veel succes en sterkte anita en ik update aankomende maandag.