Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne

Zorgpremie

Tijger1; een deel ja, ca 20%, dus 80% betaal ik voor nop, ( ca €3000), en een veel hoger "eigen" kosten programma, ik ben inmiddels chronisch ziek!
die 3000 wil ik "verrekend" hebben!!
toen ik bij de cvz protesteerde voor de opgelegde basis premie was het antwoord dat ik dus geen €106 betaalde maar slechts 79% daarvan!! terwijl als ik een eigen keus heb, dan kan ik bv voor een basis van ca €80 gaan en 79% daarvan is toch echt minder!! of ben ik nou gek?
maar zolang ik hier de volle mep moet betalen is het linksom of rechtsom dubbel betaald!!!
het is een pure truc van de overheid om het geen "belasting" te noemen, nu kan men veel moeilijker "vergelijken. veel landen hebben de sociale lasten in het basispakket van de belastingen!! en als je dan op percentages gaat vergelijken zonder van de hoed en de rand te weten, dan heet het dat nederland in het "gemiddelde" van de belastinglast ligt in europa. hoe bedonder je de zaak!