Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 30-11-2014 11:46:57
Auto & Vervoer

Opgelicht door oponeo.nl

[quote=wim schupp schreef op donderdag 27 nov 2014, 19:52]bedankt voor jullie reacties.ga vooral door!

vanaf 13 juni 2014 gelden in de europese unie 14 dagen bedenktijd en mag een klant zonder opgave van reden zijn aankoop herroepen.

hier heb ik oponeo op gewezen, zij stellen echter dat het een ongebruikte band is terwijl een garage en een autobandenbedrijf mijn vermoeden bevestigden dat het een gebruikte band is. ondanks diverse verzoeken weigeren zij mij een nieuwe band te leveren en geven wel aan dat als ik de band terugstuur ik de kosten hiervoor voor mijn rekening moet nemen.en dat zij het aankoopbedrag minus €15.00 kosten willen terugstorten. de betaling is met ideal gedaan!


@wim schupp,

het garage bedrijf en het autobandenbedrijf zullen best blij zijn met iemand die elders een autoband koopt, omdat het zgn. goedkoper is, en bij hen laat bekijken of het wel echt om een nieuwe band gaat, maar dat terzijde.

indien u geen gebruik van deze band wil maken moet u de verzendkosten voor het retourneren en € 15.00 kosten gaan betalen. dat is samen al ruim meer dan de helft van het aankoopbedrag van de band.
is het retour adres in nederland of moet het retour naar polen, misschien raakt uw zending wel per ongeluk zoek, wie zal het weten.?
vervolgens moet u toch nog een een nieuwe band gaan kopen.
al met al wordt goedkoop dan toch wel een hele dure koop.
afhankelijk van de slijtage die deze band vertoond en de overgebleven profieldiepte is het misschien wel verstandiger om de band gewoon te gaan gebruiken.
u kunt natuurlijk uw gelijk willen halen en daar is helemaal niets mis mee, maar vraag u zelf af of het één wel opweegt tegen het ander.
misschien is het al met al toch verstandiger de band gewoon te (laten) monteren en te gaan gebruiken.

succes.