Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 01-12-2014 13:49:52
Huishouden & Energie

Tegoedbon ipv geld terug

Ik vind dat het asiel hier ernstige steken heeft laten vallen. uw oom en tante gaan een hond halen die eigenlijk niet normaal te hanteren is. er is niet voldoende onderzoek gedaan en geen goede communicatie geweest met de dierenarts. dat mag je van professionals wel verwachten. toevallig ken ik iemand die in een asiel werkt en de dieren worden op van alles 'getest' zodat er juist niemand met onaangename situaties te maken krijgt. er kan natuurlijk altijd een verrassing zijn, maar of een hond met andere honden om kan gaan, dat moet altijd van te voren worden onderzocht. naar mijn mening heeft het asiel hier een wanprestatie geleverd.

ik denk, omdat een dier als een zaak wordt gezien, dat uw oom en tante recht hebben op geld terug van het asiel, nu de hond niet kan worden vervangen voor een andere hond naar hun zin.

maar ja, krijg dat maar eens voor elkaar.