Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 01-12-2014 16:32:36
Huishouden & Energie

Tegoedbon ipv geld terug

[quote=user123 schreef op maandag 1 dec 2014, 16:09]

een asiel is geen commerciële instelling die hondjes probeert te slijten ! de meeste meeste mensen werken bij een asiel uit vooral ideële gronden. ze willen elk dier een geschikt thuis bieden. en soms sla je plank wel eens mis.

dus om nu zo gemakkelijk te roepen dat je daar dus nooit meer naar toe mag gaan vanwege 1 fout is te zot voor woorden.


wat maakt het uit wat mijn werkgever zou doen? als ik een groffe fout maak en dat vind ik dit, dan wil hij van me af, dat geef ik je op een briefje. dat hij misschien niet van me af kàn, dat is wat anders.

en waar heb ik geroepen dat deze mensen nooit meer naar dat asiel toe mogen gaan? van mij mogen die oom en tante gerust daar nog een keer een hond proberen, maar ik zou er geen behoefte meer aan hebben. ik heb zelf ook een slechte ervaring met een asiel, dat al niet goed bekend stond, maar goed toch proberen. kat bleek wormen en oormijt te hebben. als we wat te klagen hadden, dan moesten we maar een andere kat uitzoeken. natuurlijk deze gehouden. daarna altijd katten uit een ander asiel gehaald, totdat dit asiel van eigenaar veranderde.

het blijkt overigens uit het verhaal, dat de oom en tante het nog wel een keer hadden willen proberen met een andere hond van dat asiel. dus maak je niet druk.

kijken of een hond agressief reageert op andere honden is gewoon basis. net als kijken of een hond met kinderen om kan gaan. deze hond heeft nog flink wat geld gekost, omdat hij een andere hond bijna dood heeft gebeten.
dat zal het asiel ook niet vergoeden, of denk je van wel?
en moet je voorstellen hoe het is voor die mensen wiens hondje werd aangevallen!