Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bakkietroost - 02-12-2014 15:27:15
Computers & Telefonie

Onvo b.v. oplichterij...?!?

Ook ik ben slachtoffer geworden van deze oplichters. afgelopen zaterdagmiddag (29/11) voor bijna 400 € een samsung tablet besteld die waarschijnlijk nooit geleverd zal worden. op dat moment was de webwinkel nog wel via kieskeurig zichtbaar als goedkoopste 'leverancier'. ik ben van mening dat kieskeurig niet kieskeurig genoeg is geweest met haar selectie en acceptatievoorwaarden van aangesloten aanbieders. een klacht indienen bij thuiswinkel of kieskeurig lijkt mij echter weinig zinvol.
ik zal wel z.s.m. contact zoeken met kieskeurig, al was het alleen maar om te achterhalen of het overgemaakte bedrag nog via het eerder genoemde tussenbedrijf terug te vorderen is.
wat is overigens de naam van dat tussenbedrijf ?
laten we ons organiseren en gezamenlijk juridisch een vuist maken. van de politie verwacht ik weinig in deze. wellicht dat kassa of opgelicht hier nog een item van kan maken op tv.
gezamenlijk bereik je vaak meer.........

voor mij persoonlijk was het wel een les. ik zal nooit meer bij een onbekende aanbieder iets via internet bestellen. vraag me overigens achteraf wel af of een check op dat moment (zaterdagmiddag) bij mijn politie wel op tijd was geweest. alles heeft zich heel snel (binnen 2 a 3 dagen) afgespeeld.