Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sm
smoerland - 02-12-2014 22:15:39
Geldzaken & Recht

Merlijn budgetbeheer

Onder tussen is ze weg naar een budgetbeheer dichterbij en wel aangesloten bij de nvvk.

maar haar geld was overgemaakt naar merlijn ruim 2 dagen moeten bellen voor haar geld. toen ze inmiddels eindelijk bjorn sprak was hij erg boos omdat ik het stukje hier heb gezet en heeft haar gezegd dat we dit er af moeten halen. niet dus want iedereen mag weten hoe hun te werk gaan.
ik heb meerdere telefoontjes naar haar gedaan vandaar dat ze weten wie ik ben . dus als budgetbeheer merlijn dit ook leest : akte van sessie kan alleen door jullie opgeheven worden en niet door cliënt zelf . als jullie dan daadwerkelijk goed werk zouden verrichten zouden jullie dit moeten weten.


jullie hebben dit ook al eerder kunnen lezen en het maakt voor mij niks uit en dreigen dat ik het moet verwijderen ben ik ook totaal niet van onder de indruk.

dus mensen pas aub op voor merlijn budgetbeheer