Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 02-12-2014 23:58:04
Geldzaken & Recht

Heeft makelaar belang bij lage verkoopprijs huis?

[quote=gallito schreef op dinsdag 2 dec 2014, 23:31]ik heb wel eens gehoord dat dit voor komt; maar heeft die makelaar wellicht zelf interesse in de aankoop voor eigen beheer?. en later met winst weer doorverkopen?

ligt eraan of huis 'armoedig' of met allure te koop aangeboden word. http://www.succesvo;uwhuisverkopen.nl/index2.php">klikklik. als de makelaar er al interesse in heeft (wat ik veelal niet denk) moet hij er echt winst in zien, wil hij het zelf kopen. om het aantrekkelijk te maken, zie programma martijn krabbé, die alles "gedoneerd" krijgt, meestal moet een huis behoorlijk gerenoveerd worden. de meeste nederlanders komen voor zo'n gratis programma huisverkoop niet in aanmerking, is niet zielig en triest genoeg, ;-) dus alleen in uitzonderlijke gevallen heeft een makelaar er zelf 'smoel' in en ziet mogelijkheden. maar dat je een huis voor verkoop moet opleuken is al lang voor de recessie zo. in 1996 zelf mijn huis verkocht, bossen bloemen en extra "gezelligheid' en geuren aangebracht, maar was in die tijd een fluitje van een cent. haha, dan mag ik later eens een kijkje nemen in mijn ex "gezellige" huis; volledig verbouwd. tja , smaken blijven verschillen. logisch.