Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bakkietroost - 03-12-2014 21:12:59
Computers & Telefonie

Onvo b.v. oplichterij...?!?

Gisteravond telefonisch contact gehad met kieskeurig. na enig doorvragen gaf de medewerker de volgende informatie:

- kieskeurig is slechts 'doorgeefluik' en acht zich niet verantwoordelijk voor de geleden schade door gedupeerden. alle aangesloten aanbieders dienen minstens 1 jaar ingeschreven te zijn bij de kvk alvorens te worden opgenomen en onvo.nl heeft wat dat betreft aan alle voorwaarden voldaan.
- de heer savvidis heeft geen ’fakenaam’ maar een voor kieskeurig en bij de kvk bekende bestaande persoon. het verkoopadres klopt met de kvk gegevens.
- de heer savvidis heeft een 06 nummer dat bij kieskeurig bekend is en waarop hij voor kieskeurig nog steeds is te benaderen.
- de heer savvidis heeft op maandag 1 december j.l. nog telefonisch contact gezocht met kieskeurig en heeft geklaagd over het feit dat zijn site en rekeningen geblokkeerd waren en hierdoor inkomsten misliep !
- er was inderdaad sprake van een ddos aanval (geverifieerd door de provider).

kieskeurig gaf mij overigens weinig hoop dat ik mijn geld nog terug zou kunnen krijgen (ideal betaling via ing). vermoedelijk is het meeste geld al doorgesluisd naar andere rekeningen. afwachten maar.

wellicht is het handig dat de politie het telefoonnummer van de heer savvidis opvraagt /opeist bij kieskeurig en hem aan de hand van de gegevens van kieskeurig kan traceren, maar mogelijk is dat al gebeurd.
actie: politie !