Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 04-12-2014 09:30:17
Vakantie & Reizen

Mag vliegwinkel.nl eerst boeking laten betalen om vervolgens een meerprijs te vragen?

Er zijn veel meer klachten over dit clubje.
zij adverteren als zijnde de 'goedkoopste' en als de klant in de val is getrapt komen de andere kosten om de hoek kijken.

het lijkt wel kwade opzet, een bepaalde strategie, om klanten te lokken.
stel dat de helft van de personen die er ook ingetrapt zijn, wel doorgaan met dit clubje. dat is dan weer mooi meegenomen. op die wijze kun je altijd wel zogenaamd (!) de 'goedkoopste' zijn.

u krijgt tenminste uw geld nog terug. ik zou zeggen: deel deze ervaring via facebook, twitter enz. en nooit meer met dit clubje in zee gaan.

en.... altijd eerst gaan googelen met de gegevens (naam, adres, telefoonnummer enz. enz.) van een bedrijf om zo te achterhalen of een bedrijf wel betrouwbaar is, althans of er klachten zijn.

en dan die 40 cent per minuut om de klantenservice te bereiken.

vanaf juni 2014 mag er voor 090x-nummers maximaal €1,- per gesprek berekend worden + de gebruikelijke belkosten, indien men een klantenservice belt.
dus houdt uw rekening goed in de gaten of dit clubje zich daar wel aan houdt.
zo niet, gelijk een klacht indienen bij de https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/telecommunicatie/telefonie/tariefvermelding-informatienummers/maximumtarieven-voor-klantenservice/]strongiacm/i[/b">.
voor verdere uitleg hierover, klik * https://www.consuwijzer.nl/telecom-post/telefoonnummers/informatienummers/klantenservice-via-0900-0906-en-0909-nummers]strongihier/i[/b"> *.