Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 05-12-2014 09:47:52
Computers & Telefonie

Dynafix reparatie, nog iemand hier problemen mee?

Dynafix is een onbetrouwbaar bedrijf. ga eens googelen met die naam.... en schrik niet. maar ja, vaak heeft een klant daar geen zicht op i.v.m. het afleveren van het apparaat bij een verkoper.

als wij dynafx moeten geloven (...) staat half nederland met hun mobieltje onder de douche of gaat er mee zwemmen. de andere helft is er ondertussen mee aan het voetballen. deze onzin gebruiken zij al vele jaren zo.

uiteraard zullen er best wel echte gevallen van vocht- of valschade zijn.

ik weet bijna zeker dat als men alle foto's van de bewijzen (vochtschade) verzameld, dat er vele dezelfde foto's zijn. aan de buitenzijde wordt dat wel iets moeilijker, maar dan nog kan men zich afvragen wie (!) deze schade dan heeft veroorzaakt..... en dan ook nog eens of dit per ongeluk of zelfs moedwillig gedaan is.

een tip voor een volgende keer: maak er foto's van bij/tijdens het inleveren en wel van alle kanten, dus ook de zijkanten. en... van zo dichtbij mogelijk. laat bij het inleveren op de bon zetten, dat het apparaat geen zichtbare schade heeft (althans, als dat uiteraard zo is).

en dan de reactie van die winkel. tja.... dat zegt alles over het personeel van dat winkeltje en helemaal niets over de klant.

een klacht indienen kan uiteraard wel, maar dat zal een voorspelbare uitkomst worden. vooral van dat ***'bedrijfje' dynafix.