Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kanaloa01 - 05-12-2014 10:28:20
Voeding & Gezondheid

Basisverzekering en hyperbare zuurstoftherapie



wij2011, ik weet niet wanneer u de behandelingen in sneek heeft ondergaan, maar omdat sneek voor mij veel dichter bij was als het amc heb ik natuurlijk voor sneek gekozen. het verschil aan reiskosten bedroeg €20,00 per dag en bedraagt dus over 40 behandelingen €800,00 die ik in feite heb uitgespaard door naar sneek te gaan. ook tegen mij is door sneek gezegd "niet betalen" dus ik heb alleen betaald wat vgz mij heeft vergoed. normaal gesproken vergoedt vgz 80% van de kosten bij een zorgverlener waar vgz geen contract mee heeft, maar om onverklaarbare reden heeft vgz mij niet meer vergoedt dan nog geen 60%. zowel op vragen van de tros, als op schriftelijke vragen van mijn advocate en van mezelf waarom dan geen 80% wordt vergoed, reageert vgz niet. wij hebben gesteld dat we ook door sneek verkeerd zijn voorgelicht, maar ook dat het uiterst verwarrend is dat sneek ziekenhuis wel gecontracteerd is en sneek hypercare niet terwijl het op hetzelfde terrein achter de zelfde toegangsbomen is gesitueerd.
helaas heeft de administratieve medewerkster van sneek hypercare in augustus een dodelijk verkeersongeval gehad dus de administratie was niet op orde. misschien dat u nog eens contact moet opnemen met sneek om het geval nog eens te bespreken, in mijn geval heeft sneek het perfect opgelost.
als u er meer van wilt weten kijk dan nog eens terug op uitzending gemist bij de tros van, ik geloof nu 3 weken geleden op maandagavond bij tros radar die er een uitzending aan heeft gewijd. waarschijnlijk kunt u via de tros ook wel mijn email krijgen of in ieder geval uw e-mailadres doorgeven, dan stuurt tros het wel door.(even refereren aan het programma met datum)