Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hv
hvo1 - 06-12-2014 20:45:09
Auto & Vervoer

Abonnement bus zoetermeer/leiden

Ik vond het ook wel een interessante vraag. nog een abonnement erbij zou wel heel duur worden volgens mij.
ik heb wel een link gevonden waar u misschien wat aan heeft: http://auto-en-vervoer.infonu.nl/diversen/56760-hoe-werkt-een-sterabonnement-op-een-ov-chipkaart.html
daar wordt uitgeleg hoe je een sterabonnement kunt nemen op een persoonlijke ov-kaart. helemaal onderaan staat nog een link die over studenten gaat.
het komt er in de uitleg op neer, dat uw dochter zich een persoonlijke ov-kaart aanschaft, uitzoekt van welke zone tot welke zone zij moet reizen, dan vanaf het midden het sterabonnement samenstelt, dus het komt er dan op neer dat zij dan in een groter gebied zou kunnen reizen. of het minder duur zal zijn, weet ik niet maar ik vond het wel een interessante optie om te onderzoeken.
veel succes.