Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marygold - 07-12-2014 10:59:35
Vakantie & Reizen

Mag vliegwinkel.nl eerst boeking laten betalen om vervolgens een meerprijs te vragen?

Bedankt voor jullie reacties. ik alleen helaas mijn geld nog steeds niet terug. ze hebben woensdag bevestigd dat ze het geld die ochtend over hadden gemaakt. maar dan zou ik het nu al moeten hebben. dus blijkbaar is het ook normaal voor ze om te liegen en je geld vast te houden. ondertussen zijn er bijna geen plekken meer voor de vluchten op de datum die wij nodig hebben. ik kan er gewoon niet bij dat dit allemaal maar gewoon kan. op hun algemene voorwaarden hebben ze zelf de kosten van een geschillencommissie gezet. is de geschillencommissie reizen de enige plek waar je hiermee terecht kan?

" de reiziger dient rekening te houden met de volgende kosten indien een klacht aan de geschillencommissie reizen wordt voorgelegd:

€ 77,50 voor een factuurbedrag tot € 500,00;
€ 102,50 voor een factuurbedrag van € 500.00 tot 1500,00;
€ 127,50 voor een factuurbedrag vanaf € 1500,00. "