Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 08-12-2014 20:08:12
Geldzaken & Recht

Tijdelijk meerderjarig kind in huis nemen bij faillissement

Dank je wel fisbel, zo ken ik u !
nee ik heb een koophuis maar men zegt dat het verstandig zou zijn een kamer (haar oude kamer ! ) op papier aan haar te verhuren zodat ze haar kan laten overschrijven ( als inwonend) voor de gemeente. basis adm. (voormalige burgelijke stand) en heeft verder niet met fiscale zaken of toeslagen te maken.
is nodig om toch ziektekostenverz. , overige verzekeringen en event. belastingen te kunnen betalen.
daar zit hem de kneep dat ik zelf niet over haar schulden kan worden aagesproken. sommigen adviseren behalve een staat van bezittingen (dmv fotos, aankoopnota's , etc ) te maken zodat mijn boedel van mij blijft. om toch problemen te voorkomen adviseert men een akte bij een notaris te laten opmaken zodat def. wordt vastgelegd want mijn en haar (beperkte) bezitingen zijn .