Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gi
gijssmit - 08-12-2014 21:46:48
Computers & Telefonie

Melding onderhoudscentrum windows 7

[quote=gompy2 schreef op maandag 8 dec 2014, 21:19]er zijn denk ik conflicten met dat wat mcafee beschermt en wat windows poogt te doen, daarom duurt het ook langer omdat het elkaar in de weg zit.

heeft die mcafee ook een interne firewall?
zo ja dan kun je die firewall van win-7 uit zetten, ook windows defender kun je uitschakelen, het werkt alleen mcafee maar tegen en de bescherming van defender is niks in vergelijking met een echte av-scanner, je moet dat maar van me aannemen...

ik kan wel een verhaal gaan typen hoe dender uit te schakelen maar een videootje met toegevoegde tekst werkt sneller en makkelijker.
daarom, klik hier-> http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/turn-windows-defender-on-off#turn-windows-defender-on-off=windows-7">defender uitschakelen.

heeft mcafee ook een firewall, dan dat windows-doorgangshuis uitschakelen, het houdt namelijk niks tegen wat er uit wil, dus rotzooi wat het internet op wil om aan z'n baasje te melden wat jij allemaal voor moois op je laptopje hebt aan wachtwoorden of dar soort dingen detecteert de windows-firewall standaard niet eens.

heeft mcafee ook een echte firewall aan boord dan op deze manier die van windows uitschakelen.
klik hier-> http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/turn-windows-firewall-on-off#turn-windows-firewall-on-off=windows-7">een vergiet dichten

heeft mcafee géén firewall en wil je écht een goeie gratis firewall die redelijk makkelijk te configureren is en die ook al het uitgaande verkeer controleert, en je indien gewenst alles laat melden?
neem dan privatefirewall 7.0.

klik hier-> http://www.privacyware.com/products.html">privatefirewall